Saj Ke Sawar Ke Song Lyrics (सजके सवर के) bhojpuri khesari lal yadav

Saj Ke Sawar Ke Song Lyrics in bhojpuri khesari lal yadav: मुक़द्दर फिल्म का यह गीत youtube चैनल पर बवाल कर दिया है. भोजपुरी फिल्म मुक़द्दर में खेसारी लाल यादव और काजल राघवानी जी शामिल है. वहीं सजके सवर के गाने में khesari lal yadav व priyanka singh द्वारा आवाज दिए गए है.
इस पोस्ट में सजके सवर के (Saj Ke Sawar Ke lyrics) गाने का लिरिक्स लगाया गया है. यदि आप खेसारी लाल के गाने का lyrics पढना चाहते है तो आप सही वेबसाइट (hosshare.com) पर है.

सजके सवर के (Saj Ke Sawar Ke lyrics)

सजके सवर के जब रानी आवेलु
दिनवे में मन गड़बड़ावेलु
राती में सपना तू अपना दिखाके
हमरा के काहे तू बरावेलु

राजा कईला ब्याह तू मोटा जाइबा हो
खाईबा मेहरी के हाथ घोटा जाइबा हो

सुना शादी होला बर्बादी
तबो तो दिनों दिन बढ़ता आबादी

मर्दे के मन हां छिली ऐ नु जाना
बढ़ेला लोड तब जाके पछताला

अबे से काहे बैरावेलु ऐ गौरी
हरिया से गछिया सुखावेलु

राजा कईला ब्याह तू मोटा जाइबा हो
खाईब मेहरी के हाथ घोटा जाइबा हो

सुनीला प्यार निक लागेला कुंवार में,
मेहरी के करी मर्द रही जब उदार में

रानी के अंबानीयो के झर जाला पानी
होला डिमांड जबले रहेला जवानी

कैसा न भेद बतावेलु ऐ रानी
चेहरा प आरा चलावेलु

राजा कईला ब्याह तू मोटा जाइबा हो
खाईबा मेहरी के हाथ घोटा जाइबा हो

यूटूब चैनल को सब्सक्राइब कीजिए

Subscribe now

 

Saj Ke Sawar Ke Song Lyrics In Bhojpuri

Sajke Swar Ke Jab Rani Aawelu

Dinwe Me Man Gadbdawelu

Rati Me Sapna Tu Apna Dikhake

Humra Ke Kahe Tu Barawelu

 

Raja Kail Biyah Tu Mota Jaiba Ho

Khaib Mehari Ke Hath Gota Jaib Ho

 

Suna Shadi Hola Barbadi

Tabo To Dino Din Badhata Aabadi

 

Marde Ke Man Ha Chhili E Nu Jana

Badhela Load Tab Jake Pachhtala

 

Abe Se Kahe Bairawelu A Gori

Hariyar Gachhiya Sukhawelu

 

Raja Kail Biyah Tu Mota Jaiba Ho

Khaib Mehari Ke Hath Gota Jaib Ho

 

Sunila Pyar Nik Lagela Kunwar Men

Mehari Ka Kari Mard Rahi Jab Udhar Men

 

Rani Ambaniyo Ke Jhar Jala Pani

Hola Dimand Jable Rahela Jawani

 

Kaisa N Bhed Batawelu A Rani

Chehra P Aara Chalawelu

 

Raja Kail Biyah Tu Mota Jaiba Ho

Khaib Mehari Ke Hath Gota Jaib Ho

निष्कर्ष

इस लेख में सजके सवर के (Saj Ke Sawar Ke song lyrics) को लिखकर प्रकाशित किया गया है. यदि आप सिंगर है या श्रोता है तो आप खेसारी लाल के गीत को पढ़ सकते है. इसके अलावा अन्य lyrics पढने के लिए hosshare.com पर विजिट कीजिए.

Your Query 

1- SajKe Sawar Ke song lyrics
2- Saj Ke Sawar Ke Lyrics
3- SajKe Sawar Ke khesari lal song
4- sajke sawar ke jab aawelu mp3 song download
5- sajke sawar ke jab aawelu lyrics download
6- bhojpuri song lyrics
7- raja kaila biyah tu mota jaiba ho lyrics download

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top